fbpx

Tengah Cari 'Side-Income' Yang Boleh Menjana Sekitar RM2k ke 8k Sebulan Secara Part-Time Tanpa Perlu Berhenti Kerja?

Warning: Hanya Tinggal 10 Lagi Kekosongan Untuk Diisi & Dan Hanya Mereka Yang Memenuhi Kriteria Sahaja Akan Diterima.

Kalau nak diterima masuk, maka focus dan baca ayat2 kat bawah ni sampai habis.

First skali, saya nak tanya. Anda tak rasa BENGANG ke…

  • Keje full time tapi gaji pun tak mampu nak tanggung kos kehidupan yang semakin meningkat? Lepas tu always keje lewat malam dan stress sebab tak cukup tidur sebab keje sangat demanding…

  • Tak sampai hujung bulan gaji pun dah habis, sampai terpaksa pinjam duit dari member ataupun ikat perut sampai dapat gaji.

  • Hutang credit card, kereta atau personal loan kadang2 tak dapat nak bayar, dan setiap kali terpaksa block call dari bank atau pengutip hutang

  • Disebabkan always takde duit, tak dapat nak enjoy life, asyik stress, gaduh2 dengan member atau pasangan hidup sampai nak breakup lah, dan anda always depress sebab tak nampak jalan keluar dari situation anda?

  • Dah try macam2 keje part time kat luar sana tapi still tak mencukupi untuk cover perbelanjaan bulanan anda? Satu lagi, lepas buat jer part time job, terus takde tenaga untuk buat benda lain dah.

  • Pastu cakap nak buat saving tapi tak sampai hujung bulan terpaksa keluarkan jgk duit.

  • Pastu cuba buat bisnes kat luar sana samada online ke offline tapi tak ada yang membuahkan hasil? Kalau ada pun, hasil jualan pun tak memuaskan?

  • Ataupun anda memang dah cantik sangat dah pengurusan kewangan, cuma ada masa lebih yang anda boleh pakai untuk menjana lagi banyak income?

Ha…  nak tau satu rahsia tak? 

Segala tu sudah saya lalui. Dan kalau anda tengah mengalami situation yang sama, jgn risau. Saya paham situasi anda. Dan saya akan bagi anda jalan penyelesaiannya.

Sebelum saya teruskan, izinkan saya jelaskan beberapa perkara penting dulu tentang program Side Income ini.

Program ini bukan skim goyang kaki dapat duit

Ataupun lebih dikenali dengan skim cepat kaya. Kalau anda pernah termasuk program atau project kat luar sana yang menjanjikan income yang lumayan tanpa anda buat apa2 pun, caye lah cakap saya, usually project tu adalah scam. Dalam program ini, anda akan diajar bagaimana setiap tindakan yang anda ambil, anda akan nampak hasilnya. Dah lagi banyak tindakan yang anda ambil, lagi tinggi part time income yang anda dapat.

Program ini bukan Online Software

Ada ramai software online yang orang promote kat dunia internet ni dimana anda hanya perlu signup as member lepas tu duit akan masuk bank account tanpa anda buat apa2 setiap bulan. Benda ni namanya money game. Duit yang masuk bank account anda tu datang dari orang yang sign up under anda. Lama kelamaan structure game ni akan runtuh dan hanya orang yang sign up awal2 sahaja akan untung.

Program ini bukan Affiliate Marketing

Game affiliate marketing atau jual digital course ni, kalau anda nak tau, bukan setakat perlukan modal. Anda wajib tau macam mana nak buat website, funnel, buat design, record video, buat sales page, lead generation page, facebook ads, google ads dan macam2 benda yang anda kene invest. Memang pening dan akan mengambil masa. Tapi dengan part time job yang saya bakal share ini, anda tak perlu buat semua benda ni.

Program ini bukan Aplikasi Phone

Ada jugak beberapa sifu kat luar sana yang ajar bagaimana nak buat duit dengan membuat aplikasi handphone yang boleh menjana duit dan dimana anda tak perlu tau skill coding pun boleh buat. Masalahnya, kat dunia app store atau google store tu ramai sangat app dan setiap app pun nak compete untuk attention dan download. So bukan semua yang buat app ni akan buat duit.

Program ini bukan Ebay, Forex atau Crypto

Dan ianya juga bukan mana2 platform yang memerlukan modal besar​Anda kene tau, game forex dan crypto ni perlukan modal besar dan active monitoring untuk anda jana part time income yang boleh menampung kehidupan anda . So memang susah game forex dan crypto ni.

By the way, Izinkan Saya Kenalkan Diri Saya Dulu

Nama saya Irwin dan saya hanyalah anak orang kampung yang berasal dari Sarikei, Sarawak.

kerja kuli kutip sawit
ni masa saya join paegant culture saya
life di kampung

As you can see, life saya macam orang biasa jer. Saya pernah menoreh getah, buat kerja sawit, dan saya lepak macam orang kampung biasa.

Tapi saya rebelious orang nya. Tak nak jadi doctor, engineer, lawyer ataupun guru seperti ibu dan bapa saya. Sebaliknya, saya tertarik dengan dunia keusahawan dan minda saya seperti magnet yang sentiasa mencari sifu atau bisnes yang membolehkan saya menjadi orang yang kaya dan berjaya.

So lepas habis SPM dan Matrikulasi, saya pun dapat la peluang belajar international business di UiTM Shah Alam. 

Ha… di situ lah saya berjumpa seorang classmate yang sangat kuat semangat keusahawananya. Maka saya pun terjebak lah dalam segala aktiviti bisnes di luar sana termasuk lah MLM, affliate marketing, business competition dan jugak bisnes mobile spa. Masa tu sales memang masyuk lah, sebulan buat lebih 10k, kadang2 musim bagus, dapatlah 20k sales dan lebih. 

masa study saya banyak join competition
masa saya buat mobile spa dulu
masa graduation uitm

Tapi disebabkan “Money belief & Management” yang buruk, saya tak pernah ada saving, malah dulu buat MLM ada buat loan lebih 10k yang saya tak bayar2 selama 2 tahun. Sampai almost kena blacklisted. Surat lawyer sampai rumah pun saya ignore. Ha.. teruk tu saya dulu. Lepas tu bila sales bisnes tak memuaskan, saya tak dapat nak cover kos kehidupan sampai lah saya terpaksa bekerja balik untuk orang lain, sampai ke hari ni.

Tapi Alhamduliah, lepas 2 tahun lebih bekerja dengan orang, saya telah fix money belief saya, hutang2 pun banyak yang telah saya langsaikan, dah sekarang hanya tinggal hutang PTPTN jer. Tu saya bayar ikut jadual supaya CCRIS record saya cantik dan boleh buat loan untuk buat property investment. Saya pun sekarang banyak lepak dalam circle circle yang PADU dimana saya sentiasa upgrade ilmu ilmu saya dari segi bisnes, kewangan, kesihatan saya, relationship, leadership dan area2 kehidupan saya yang lain.

 

Di sambil bekerja dengan orang, business online saya masih lagi jalan. Saya masih lagi buat website, funnel dan digital marketing untuk para2 usahawan yang nak naikkan sales mereka. So itu lah cerita saya.

Mesti anda tertanya tanya, apa kaitan Story saya dengan Part Time Income 2k - 8k Sebulan Yang saya cerita awal tadi?

Saya nak bagi korang nampak yang jalan kejayaan ni, bukan senang. Tapi selagi anda ada kemahuan, tak kisah lah asal anda dari mana pun, anda boleh berjaya dalam hidup, as long as anda ada ilmu dan platform yang membolehkan anda mencapai kejayaan yang anda inginkan.

Adakah saya orang paling berjaya kat dunia ni? 

Tak. Masih panjang dan jauh lagi perjalanan saya.

Tapi boleh kah saya disambil mengejar impian saya, saya boleh ajar orang ramai untuk dapatkan income extra 2k ke 8k sebulan yang boleh menjamin mereka kehidupan yang lebih baik? 

Sangat boleh. 

Dan peluang part time ni berbalik kepada misi utama hidup saya, iaitu:

Nak tolong orang yang tengah susah dan struggling kat luar sana untuk menjalani kehidupan yang lebih baik.

Sebab saya paham betapa sudah nya hidup ni kalau asyik struggle and always takde duit jer. 

Dulu saya buat mobile spa ingat senang ke? First 2 month tu saya nak cari duit untuk makan pun susah. Kais pagi makan pagi, kais petang makan petang citer dia. 

Lepas tu kalau tak cukup duit, saya always gaduh2 dengan girlfriend saya sampai nak breakup beberapa kali, memang stress.

Tu baru stress, blm lagi depress sampai rasa macam nak bunuh diri sebab tak tahan dengan tekanan kewangan yang tak mencukupi. 

Tapi, Alhamduliah, Tuhan tunjukkan saya ke jalan yang betul dan sekarang ini saya berada dalam keadaan yang sangat jauh bezanya compare dengan bila saya baru nak mula dulu. Dan saya memang sangat2 bersyukur atas segala rezeki yang saya ada pada setiap masa.

Dan walaupun saya masih menjana side income dari buat website dan funnels, benda ni susah nak ajar kat orang. Saya sendiri pun terpaksa belajar dan practice selama lebih dari 5 tahun sebelum saya nampak bagaimana dunia online ini boleh menjana income yang serius.

Sebab itu lah, bagi anda  yang tengah membaca sekarang, saya bakal reveal peluang jana income 2k ke 8k sebulan yang PROVEN yang ada success rate of 80%.

Eh, 80% peratus jer? Bukan 100%? 

Nak tau kenapa 80? Sebab 20% tu datang dari anda. 

Sebab manusia ni boleh diberi macam macam peluang tapi kalau mindset dia tak betul, semua benda pun takkan menjadi. Betul tak? Sebagi contoh, ada orang diberi peluang jana income tapi lepas join, bagi alasan malas la, takde masa la, susah lah, tak boleh buat lah. So buat apa2 pun tak kan berjaya.

So, bagi anda yang betul betul SERIUS nak Jana Income 2k ke 8k Sebulan dan ubah hidup andasaya telah mencipta satu program di mana saya boleh guaranteekan, bagi anda  yang terplih, 100% SUCCESS RATE. Bermaksud anda akan dapat income at least 2k setiap bulan, 100% GUARANTEED.

Izinkan saya memperkenalkan…

Program Gamechanger 2020

So apakah itu Program Gamechanger 2020?

Program Gamechanger ini adalah sebuah program 90 hari dimana anda  akan dibimbing dan dididik selama 90 hari dan diajar mindset dan skill orang yang berjaya dari segi pengurusan kewangan, leadership, sales dan marketing, disamping menjana income dari 2k ke 8k sebulan secara PART TIME. 

3 Benda Yang Anda Akan Dapat Dari program Gamechanger ini

Transformasi Minda

  • Anda akan belajar rahsia mindset orang yang berjaya yang membolehkan anda ditarik menuju ke impian anda tanpa perlu sebarang motivasi, maki maki atau paksaan.
  • Anda akan belajar bagaimana nak activatekan semangat fighter anda secara spontaneous dan sustain tenaga tersebut sepanjang hari
  • Anda akan belajar skill kejayaan PALING penting di dunia ni iaitu leadership. Dengan adanya skill leadership yang power, anda boleh bina team yang power untuk boostkan lagi income anda

Transformasi Kewangan

  • Anda akan belajar cara bagaimana untuk “adjust” thermostat kewangan anda supaya anda boleh menjana income yang anda nak setiap bulan tanpa fail.
  • Anda akan belajar tentang Piramid Kewangan yang dipraktikkan oleh mentor2 saya yang berjaya dimana anda akan belajar cara untuk invest dan protect kekayaan anda supaya duit anda akan sentiasa bekerja keras untuk anda.
  • Anda akan belajar cara untuk urus wang supaya always positive cash flow, tak kisahlah anda earning 2k, 10k ke atau sejuta. Bayangkan kalau anda ada income sejuta tapi expenses 1.2 juta, tetap barai jugak kan? So saya akan ajar bagaimana nak avoid benda ni.

Sistem Gamechanger

  • Anda akan berpeluang untuk sertai saya buat bisnes secara part time dengan sistem yang proven dimana anda akan menjana at least 2k - 8k sebulan
  • Anda akan join group exclusive Gamechanger saya dimana anda akan dibimbing sampai lah anda mencapai income yang anda nak secara consistent.
  • Anda akan belajar ilmu online sales and marketing direct dari saya untuk lancarkan lagi bisnes part time anda supaya anda boleh dapat income 5 angka. I’m serious.

Apakah kriteria kriteria yang perlu anda penuhi?

  • Kriteria #1: Anda mesti allocate at least 6 - 12 jam seminggu untuk buat part time job ni. At least 3 jam pada salah satu hari on weekdays lepas ofis hour, dan at least 3 jam berjumpa pada hujung minggu untuk meetup, learning, dan bincang progress.
  • Kriteria #2: Anda mestilah menetap atau bekerja di Klang Valley, walaupun kerja ni anda boleh buat dari mana2 negeri di Malaysia. Tapi kenapa Klang Valley is supaya kita boleh berjumpa setiap minggu untuk discussion dan learning. Kalau tak boleh commit dengan weekly meeting, susah nanti nak grow dan capai income anda. Ingat tak saya janjikan success rate 100%? So meeting weekly tu adalah sangat wajib kalau anda nak berjaya buat income 2k ke 8k sebulan. Kalau tak boleh commit, jangan apply untuk program ini.
  • Kriteria #3: Anda wajib standby at least RM300 sebulan untuk buat part time job ini. Ye lah, nak jumpa pun kena ada cost minyak kan? Dan bukan itu sahaja, anda perlu invest dalam marketing budget online dan cuba produk yang anda promote. Boleh kalau tak invest, tapi income korang akan stuck la around 2k tu. Kalau anda tengah struggling dengan nak cari rm300 tu, saya sarankan yang anda cuba cari duit tu sedaya upaya. First month je anda kene cari. Lepas tu bulan kedua dapat dah masuk income 2k tu, boleh lah pakai duit tu untuk cover balik cost RM300 sebulan. Mana ada bisnes atau job yang takde cost kan? Dah bagus dah saya tak charge satu sen pun untuk anda join program ni. Kalau ikutkan, ilmu ilmu yang saya share tu saya sendiri invest lebih dari 10 ribu untuk belajar. Anda? Free je, cuma perlu cover kos operation setiap bulan je.
  • Kriteria #4: Anda sudi diajar. Saya tak nak anda cakap yang awal2 betul betul nak berjaya dan nak belajar, tapi bila dah join, nak datang kelas pun malas. Dan kalau anda rasa anda pandai sangat, tengok dulu income anda. Puas hati tak? Kalau puas hati, tak payah join program ni. Dan bagus dah saya ajar ilmu mahal mahal ni semua free.
  • Kriteria #5: Anda wajib on time, everytime. Saya bukan nak racist ke apa, tapi saya paling tak suka dengan "Janji Melayu". Cakap dah on the way tapi baru bangun. Cakap 5 minit lagi nak sampai tapi baru gerak. Kene buang tabiat tu. Kalau traffic jam pun, tengok lah Waze awal2 dan estimate masa tu betul2. Kita kena fast action, baru lah income tu cepat masuk.
  • Kriteria #6: Anda jenis orang yang boleh follow instruction. Kalau suruh buat A, buat A. Kalau buat B, buat jer B, jangan bagi alasan tak boleh buat. Kalau anda jenis malu, saya akan coach anda sampai jadi Singa atau Fighter dengan hati yang kental. Lagi tinggi semangat Fighter anda, lagi tinggilah income yang anda akan buat. Cayelah.

cuba anda tengok income orang yang fulfil 6 kriteria ni

Best tak income macam ni? 

Logic income ni senang jer. Lagi banyak masa dan tenaga yang anda spend buat benda ni, lagi tinggi lah income anda.

Dan memang banyak orang nak income macam ni, tapi kalau tak nak belajar, tak nak commit masa dan tenaga untuk buat part time job ni, memang tak kan dapat income macam ni. 

Income ni untuk orang yang SERIUS sahaja. 

Kalau anda betul betul serious, betul2 nak, maka join program ini sekarang juga dan sama2 kita buat income yang gempak.

Last but not least, if anda tertanya tanya, kerja part time ni buat apa? Company apa?

Jual barang electronic. Pure komisyen. Company LG Electronics.

“Eh, kene menjual ke? Barang electronic pulak tu. Tak reti lah. Takut lah. Tak suka lah jual barang2 electronic ni”

Jangan risau. Korang tak perlu buka booth semua and bagi flyer untuk buat benda ni. 

Segalanya digital. 

Kalau terpaksa distribute flyer and buka booth tu, saya pun tak nak buat.

Tapi ada one thing yang saya nak tanya bagi anda yang takut menjual tu.

Tengoklah income korang.

Puas hati tak? Pernah terpikir tak kenapa anda dapat income yang anda dapat sekarang.

Sebab even nak dapatkan kerja dengan company atau gomen, anda pun terpaksa “jual diri” anda sebaik yang mungkin semasa interview. Kalau nak nego higher salary pun perlu justify kepada boss kenapa anda layak dapat kenaikkan gaji tu.

So penting sangat skill menjual ni, dalam dunia bisnes dan juga bila nak climb corporate ladder.

Dan lagi power skill sales dan marketing anda, lagi tinggi lah sales dan income anda dari program ni.

Advice saya? Join program ni untuk asah skill sales dan marketing korang.  

Kalau korang power dekat sales and marketing, apa2 barang pun boleh jual and buat duit.

Korang nak mulakan bisnes pun senang. 

Part ni saya boleh ajar sebab saya dah ada lebih 5 tahun buat digital marketing dan sales. 

Jualan yang telah saya achieve so far secara online pun dah mencecah lebih dari jutaan ringgit, samada dalam bisnes saya ataupun untuk company that I worked for. 

kempen kat facebook pun dah almost setengah juta spending so far
Game SEO pun mantap. Dari SEO ni i boleh dapat berpuluh2 free booking setiap bulan untuk mobile spa saya.

Kalau ikut logic, saya tak perlu pun buat program macam ni

Yelah, kalau saya focus jer bisnes saya, boleh buat lagi banyak duit and capai kejayaan faster. Tapi seperti yang saya cakap tadi, hati saya memang nak tolong bangsa saya sendiri maju. Nak mereka ada better income supaya mereka boleh menjalani kehidupan yang lagi baik. Termasuk lah anda sekali.

Kalau anda betul betul nak ada income extra yang lumayan yang membolehkan anda menjalani kehidupan yang lebih baik dan berikan yang terbaik untuk orang yang tersayang, inilah program yang sesuai untuk anda.

Saya tak minta banyak pun. Saya tak charge sesen pun untuk ilmu ilmu sales, marketing dan leadership seperti sifu sifu kat luar sana. 

So consider korang lucky giler terjumpa program ini. Kalau peluang dah depan mata, ambil lah tindakan. Sebab lagi cepat anda ambil tindakan, lagi cepat lah result tu sampai.

Anda buat betul2 dulu program ni, dan kalau dah jana 4k, 8k atau lebih 10k sebulan, bolehlah kita sama2 buat bisnes. 

Tapi ni citer lain lah. Anda buktikan kepada saya yang anda boleh buat benda ni dulu. Platform dah ada. Mentor dah ada. Act now and change your life forever.  

Apakah yang akan berlaku lepas anda apply?

First sekali, lepas anda klik apply dan submit application anda, saya akan personally review dan jika anda memenuhi kriteria kriteria yang saya sebut di bawah ini, saya atau salah sorang team saya akan invite anda ke salah satu office LG yang terdekat dimana anda akan diberi briefing tentang tugasan yang anda perlu buat. Briefing ni akan dibuat lepas office hour dan pada hujung minggu sahaja sebab saya paham yang anda mostly masih bekerja secara full time. 

Selepas briefing, barulah anda akan bermula dengan Program Gamechanger ini dan dilatih menjadi fighter untuk mencapai kejayaan anda.

Okay ni paling last, if anda masih lagi ragu ragu dengan kata kata saya, walaupun saya dah tunjuk bukti semua, saya bagi JAMINAN PALING HEBAT yang anda tak kan nampak di mana-mana.

If anda buat benda seperti yang saya suruh, seperti yang mentor saya suruh, dan masih tak dapat jugak results apa2, saya akan bayar balik segala kos yang anda telah keluarkan, dan saya akan belanja anda angpau RM500 untuk masa dan tenaga yang anda telah berikan dalam 90 hari program Gamechanger ni.

The reason yang anda tak boleh buat benda ni is jika anda tak buat langsung. Ataupun anda quit halfway. Sebab kalau anda commit dan take action 6 jam ke 9 jam seminggu, saya boleh beri 100% jaminan yang anda boleh dapat income at least 2k sebulan.

Itulah jaminan saya sebagai coach dan leader yang akan pimpin anda ke arah kehidupan yang lebih baik. So kalau anda betul betul serius, dan cun kriteria, anda better apply cepat sebab seperti yang saya kata tadi, saya hanya akan coach 10 orang jer. Semoga anda berjaya diterima.

To your success and happiness, 

Irwin Umban

Saya hanya akan terima 10 orang sahaja untuk program ini. So jika anda betul betul nak, maka apply la cepat cepat. Tapi saya tak boleh guarantee yang anda confirm kene accepted. Saya cuma akan pilih orang yang betul betul layak sahaja supaya saya tak buat masa saya, dan bagi mereka yang serius pun tak kan buang masa mereka.

Recap apa yang anda akan dapat dari program ni

  • Anda akan berpeluang untuk sertai saya buat bisnes secara part time dengan sistem yang proven dimana anda akan menjana at least 2k - 8k sebulan (Value RM15,000)
  • Anda akan join group exclusive Gamechanger saya dimana anda akan dibimbing sampai lah anda mencapai income yang anda nak secara consistent. (Value RM997)
  • Anda akan belajar ilmu online sales and marketing direct dari saya untuk lancarkan lagi bisnes part time anda supaya anda boleh dapat income 5 angka. I’m serious. (Value RM5997)
  • Anda akan belajar cara bagaimana untuk “adjust” thermostat kewangan anda. Maksudnya, kalau anda nak ada income 5k sebulan, saya akan tolong anda reset thermostat kewangan anda jadi 5k sebulan (Value RM2997)
  • Anda akan belajar tentang Piramid Kewangan yang dipraktikkan oleh mentor2 saya yang berjaya dimana anda akan belajar cara untuk invest dan protect kekayaan anda supaya duit anda akan sentiasa bekerja keras untuk anda. (Value RM2997)
  • Anda akan belajar cara untuk urus wang supaya always positive cash flow, tak kisahlah anda earning 2k, 10k ke atau sejuta. Bayangkan kalau anda ada income sejuta tapi expenses 1.2 juta, tetap barai jugak kan? So saya akan ajar bagaimana nak avoid benda ni. (Value RM1997)
  • Anda akan belajar bagaimana nak activatekan semangat fighter anda secara spontaneous dan sustain tenaga tersebut sepanjang hari (Value RM997)
  • Anda akan belajar skill kejayaan PALING penting di dunia ni iaitu leadership. Dengan adanya skill leadership yang power, anda boleh bina team yang power untuk boostkan lagi income anda (Value RM3997)

Total Value: RM34,979

FREE!!!

(Only for serious People)

Sekali lagi nak cakap. Saya hanya akan terima 10 orang sahaja untuk program ini. So jika anda betul betul nak, maka apply la cepat cepat. Tapi saya tak boleh guarantee yang anda confirm kene accepted. Saya cuma akan pilih orang yang betul betul layak sahaja supaya saya tak buat masa saya, dan bagi mereka yang serius pun tak kan buang masa mereka.

Copyright © 2020 Irwin Umban. All rights reserved.

 

Disclaimer: While I make every effort to ensure that I accurately represent all the facts and testimonials on this website, it should be noted that earnings and income statements made by me and team are estimates only of what we think you can possibly earn. There is no guarantee that you will make these levels of income and you accept the risk that the earnings and income statements differ by individual. As with any business, your results may vary, and will be based on your individual capacity, business experience, expertise, and level of desire. There are no guarantees concerning the level of success you may experience. The testimonials and examples used are exceptional results, which do not apply to the people who take little to no action and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results. Each individual’s success depends on his or her background, dedication, desire and motivation. There is no assurance that examples of past earnings can be duplicated in the future. We cannot guarantee your future results and/or success. There are some unknown risks in business and on the internet that we cannot foresee which could reduce results you experience. We are not responsible for your actions. The use of our information, products and services should be based on your own due diligence and you agree that we are not liable for any success or failure of your business that is directly or indirectly related to the purchase and use of our information, products and services reviewed or advertised on this website.